Coş 0 Produs Produse (gol)    

Nici un produs

Livrare gratuită! Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Information

Produse noi

Articole recente

Botez

Categoria Botez cuprinde consumabile necesare botezului copilului dumneavoastra, printre care putem enumera: Invitatii de Botez, Marturii de Botez, Lumanari de Botez, Cruciulite de botez si nu numai.

Botez Exista 862 produse.

Subcategorii

  • Invitatii Botez

    Invitatia de botez a noului membru al familiei este aici!

    Vreti sa il crestinati pe cel mai nou membru al familiei si trebuie sa alegeti invitatia de botez ce va anunta acest mare eveniment? Pentru inceput veti face o lista cu invitatii, mai apoi veti stabili bugetul, iar in cele din urma va veti gandi la ce tip de invitatie alegeti pentru eveniment.

    Invitatie.org are o gama variata de invitatii de botez potrivite pentru orice gust si buget. Puteti opta pentru invitatii de botez potrivite personalitatii bebelusului; haioase pentru cei nazdravani (15300/15301), elegante pentru printisori si printese (15400). Preturile invitatiilor de botez variaza intre 1.22 ron si 6.99 ron.

    Daca aveti un buget mai mare si doriti o invitatie de botez originala puteti alege una dintre invitatiile handmade.

    Pentru detalii despre produse si promotii va asteptam pe Invitatie.org.

  • Accesorii Botez

    Accesorii de botez

    In categoria Accesorii de botez veti gasi:

    Lumanari de botez
    Trusouri de botez
    Imbracaminte botez
    Casute de dar
    Cosulete
    Toate acestea la cele mai bune preturi numai pe invitatie.org.

  • Marturii botez

    Marturii botez

    In categoria marturii botez veti gasi marturii de botez simple, dar elegante sau haioase si marturii de botez magnetice personalizate cu poza si rame haioase sau elegante ce vor incanta oaspetii.
    Preturile incep de la 0.99 ron incadrandu-se in toate bugetele, dar multumind si toate gusturile.

  • Plicuri Bani Botez

    Plicuri bani botez

    Invitatie.org va pune la dispozitie plicuri de bani pentru botez ieftine si deosebite.
    Puteti alege plicuri de bani cu ursuleti (Plic de bani botez cu ursulet si fluturasi 15322, Plic de bani botez cu ursulet albastru sau Plic de bani botez ursulet cu inimioara), plicuri de bani cu Minnie sau Mickey Mouse (Plic de bani botez cu Mickey Mouse, Plic de bani botez cu Minnie Mouse roz, Plic de bani botez haios bebe Minnie Mouse), plicuri de bani cu bebelusi sau ingerasi (Plic de bani botez ingeras cu pisicuta, Plic de bani botez bebe cu ursulet, etc.)
    Putem crea si seturi cu plic de bani, meniu si numar de masa asortate.
    Pentru toate aceste si multe altele va asteptam pe invitatie.org!

  • Meniuri Botez

    Meniuri botez

    In categoria meniuri de botez gasiti meniuri create din cartoane speciale si materiale precum fundite din satin si perlute sau cu imprimeuri haioase ori elegante.
    Puteti opta pentru meniuri de botez cu desene animate Minnie sau Mickey Mouse, Donald sau Daisy Duck, Bugs Bunny etc., cu ingerasi, cu ursuleti sau fluturasi.
    Invitatie.org va asteapta cu meniuri de botez pentru toate gusturile si toate bugetele.
    Meniurile pot fi cu doua laturi sau trei laturi, dar si sub forma de cilindru din calc (in interiorul meniului din calc puteti pune o lumanare pentru un efect deosebit).

  • Numere de masa

    Numar de masa

    Numerele de masa pentru botez trebuie asortate cu toate celelalte accesorii (plic de bani botez, meniu botez), astfel echipa invitatie.org va pune la dispozitie numere de masa botez ieftine cu desene animate Minnie sau Mickey Mouse, Donald sau Daisy Duck, Bugs Bunny, cu ursuleti, fluturasi dar si modele elegante. Toate acestea la cele mai bune preturi.

pe pagină
Se afişează 121-132 din 862 de articole
Se afişează 121-132 din 862 de articole