Coş 0 Produs Produse (gol)    

Nici un produs

Livrare gratuită! Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Information

Produse noi

Articole recente

Invitatii Botez

Invitatia de botez a noului membru al familiei este aici!

Vreti sa il crestinati pe cel mai nou membru al familiei si trebuie sa alegeti invitatia de botez ce va anunta acest mare eveniment? Pentru inceput veti face o lista cu invitatii, mai apoi veti stabili bugetul, iar in cele din urma va veti gandi la ce tip de invitatie alegeti pentru eveniment.

Invitatie.org are o gama variata de invitatii de botez potrivite pentru orice gust si buget. Puteti opta pentru invitatii de botez potrivite personalitatii bebelusului; haioase pentru cei nazdravani (15300/15301), elegante pentru printisori si printese (15400). Preturile invitatiilor de botez variaza intre 1.22 ron si 6.99 ron.

Daca aveti un buget mai mare si doriti o invitatie de botez originala puteti alege una dintre invitatiile handmade.

Pentru detalii despre produse si promotii va asteptam pe Invitatie.org.

Invitatii Botez Exista 248 produse.

Subcategorii

  • Invitatii Botez...

    Noile trenduri sunt aici! Echipa Invitatie.org lucreaza pentru a va oferi produse cu grafica si accesorii actuale. Prin urmare acum sunt disponibile Invitatii de Botez cu pecete din ceara, realizate manual. Atat invitatiile cat si sigiliul din ceara sunt realizate manual, cu suflet si îndemanare. Va puteti alege una din invitațiile de pe site si o putem personaliza cu grafica, textul si culoarea dorita. Daca aveti un eveniment tematic si doriti toate produsele asortate puteti opta pentru setul format din invitatie, plic de bani, meniu si numar de masa si marturie, cu acelasi design. Pentru detalii ne puteti contacta telefonic (0786 775 485), pe email (office@invitatie.org) sau pe chat-ul de pe site.

  • Invitatii Electronice...

    In categoria Invitatii Electronice Botez veti gasi modele de invitatii ce se pot personaliza cu textul si datele evenimentului vostru, pe care le puteti trimite persoanelor dragi din afara tarii. Ele va vor fi trimise pe mail sau intr-un mesaj privat pe facebook, dupa personalizare, in format jpeg sau pdf. Veti gasi modele de invitatii traditionale, invitatii cu model floral, ori cu tematica travel si desigur pentru botez cu animatiile din lumea Disney, animalute sau alte personaje din desenele animate actuale. Pentru detalii ne puteti contacta telefonic 0741 452 560, pe chat sau via email ori facebook.

  • Invitatii botez si nunta
  • Handmade

    Handmade

    Categoria Handmade, cuprinde invitatii de botez create de echipa invitatie.org.
    Daca vreti o invitatie de botez unicat in ton cu dorintele voastre puteti alege una dintre invitatiile de botez handmade, ori va puteti consulta cu operatorii invitatie.org pentru a o crea. 
    Avem materiale speciale: sticlute (pentru invitatiile de botez sticluta cu ravas), carton sidefat, carton texturat, fundite din satin de diferite culori si latimi, fundite din organza de diferite culori si latimi, perle, flori, pene, accesorii, etc., din care pot rezulta invitatiile perfecte pentru botezul piticului tau.

  • Promotii

    Promotii

    Pentru a veni in ajutorul vostru in categoria promotii veti gasi: 
    Invitatii de botez cu tiparirea gratuita, 
    Invitatii de botez cu asamblarea gratuita,
    Invitatii de botez cu reduceri de pret.
    Pentru promotii va asteptam pe invitatie.org!

  • Haioase

    Haioase

    Din cate stim invitatiile de botez sunt printre altele si haioase prin animalutele, bebelusii sau imprimeurile de pe cartonul special. Astfel in subcategoria invitatii de botez Haioase veti gasi invitatia perfecta nadravanului tau.
    Fie ca alegi invitatii cu animalute (Invitatie de botez cu girafa 15204, Invitatie de botez ratusca 15101, Invitatie de botez cu ursulet 15309, etc.), invitatii de botez cu bebelusi (Invitatie de botez bebe in piscine 15312, Invitatie de botez cu bebe in cadita 15202, Invitatie de botez cu bebe dormind 15201, etc.) sau invitatii de botez cu poza (Invitatie de botez cu poza 15114, Invitatie de botez cu poza 15422, Invitatie de botez cu poza 15404, etc.) succesul va fi garantat.
    Pentru toate aceastea dar si alte modele si produse va asteptam pe invitatie.org!

  • Invitatii botez cu Poza

    Invitatii cu poza / fotografie pentru botez.

  • Elegante

    Elegante

    In categoria invitatii de botez Elegante veti gasi invitatii sofisticate cu modele deosebite.
    Invitatiile de botez elegante pot fi cu motiv crestin (Invitati de botez papirus 15211, Invitatie de botez cu motiv crestin 15304, Invitatie de botez cu poza 15305, etc.), cu animalute (Invitatie de botez cu ursulet 15309, Invitatie de botez cu animalute 15311, Invitatie de botez cu poza 15400, etc.) sau cu model in relief (Invitatie de botez cu poza 15417, Invitatie de botez eleganta 15303, etc.).
    Daca doriti o invitatie de botez eleganta va asteptam pe invitatie.org!

  • Papirus

    Papirus

    Categoria invitatii de botez Papirus veti gasi invitatii de botez papirus haioase sub forma de cutiuta (Invitatie de botez cutie bleu 8017), invitatii de botez papirus haioase cu pitici (Invitatie de botez cu pitici 15110) sau invitatii de botez papirus cu motiv crestin (Invitatie de botez papirus 15318).

    Asadar daca sunteti in cautarea unei invitatii de botez papirus va asteptam pe invitatie.org!

pe pagină
Se afişează 193-204 din 248 de articole
Se afişează 193-204 din 248 de articole