Coş 0 Produs Produse (gol)    

Nici un produs

Livrare gratuită! Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Information

Produse noi

Articole recente

Marturii nunta

Marturii nunta

In categoria Marturii nunta veti gasi marturia perfecta evenimentului si personalitatii tale.
 Fie ca sunt marturii simple: saculeti umpluti cu bombonele, arahide sau levantica (saculet crosetat cu lavanda ”Emy”, saculet cu dantela culoarea piersicii si iuta, etc.), biciclete (pentru cei pasionati de ciclism), caleasca in forma de inimioara, borcanele cu miere frumos decorate, masti venetiene sau cufere; fie ca sunt marturii magnetice cu voi doi sau chiar trei intr-o rama eleganta, alegerea este perfecta.

Marturii nunta Exista 460 produse.

Subcategorii

  • Simple

    Marturii simple

    Marturiile simple nu sunt chiar atata de simple, marturiile de nunta sunt elegante, traditionale, sofisticate sau amuzante. Cateva exemple de marturii de nunta sunt: marturie borcanel cu miere cu motive traditionale (pentru cei carora le este dor de tara si traditii), biciclete (pentru cei pasionati de plimbarile in aer liber) sau masti venetiene (pentru un strop de mister).
    Preturile incep de la 0.99 ron, asadar se potrivesc fiecarui buget.
    Pentru produsele de mai sus si multe altele va asteptam pe invitatie.org!

  • Magnetice

    Marturii magnetice

    Subcategoria marturii magentice de nunta cuprinde magneti de frigider personalizati cu poza voastra incadrata intr-o rama eleganta, vintage, florala, dupa preferinte.
    Marturiile magnetice de nunta pot fi folosite ca amintiri pe care le oferiti invitatilor la restaurant, dar si pentru a “rezerva” data evenimentului in calendarul invitatilor – Save the date.
    Pretul marturiilor magnetice este de 3.49 ron si include personalizarea fotografiei cu rama dorita, numele mirilor si data evenimentului.

  • Etichete Marturii Nunta

    Etichetele personalizeaza marturiile pe care le veti oferi invitatilor veniti la frumosul eveniment. Etichetele pot fi personalizate cu numele si data evenimentului si chiar un mesaj de multumire (in functie de dimensiuni). Rolul acestor mici cartonase este de a da personalitate marturiilor oferite si de a transmite un mesaj celui care le primeste. Etichetele vin insotite de panglici din satin sau organza in multiple culori. Invititatie.org va pune la dispozitie o gama variata de etichete personalizate in functie de tema evenimentului. Pentru mai multe modele de etichete puteti sa ne contactati si vom incercam sa cream eticheta dorita.

pe pagină
Se afişează 229-240 din 460 de articole
Se afişează 229-240 din 460 de articole