Coş 0 Produs Produse (gol)    

Nici un produs

Livrare gratuită! Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Information

Produse noi

Articole recente

Nunta

Nunta

Daca doriti sa organizati o nunta tematica invitatie.org va pune la dispozitie invitatii, plicuri de bani, meniuri, marturii si casute de bani asortate.
In categoria Seturi tematice Nunta veti gasi teme ca:
- Paris (pentru cei romantici si indragostiti, in primul rand unul de celalalt, iar in al doilea rand de orasul luminilor - Paris)
- Bicicleta (pentru cuplurile pasionate de ciclism si plimbarile in aer liber)
- Dantela (dantela da un aer boem si elegant atat invitatiei, cat si celorlalte accesorii ce vor fi folosite la restaurant)
- Lavanda (lavanda este o planta folosita atat in parfumerie cat si pentru decor pentru mirosul placut, dar si pentru culoarea de mov-lila)
- Muzica (tema muzicala se adreseaza tuturor, deoarece fiecare dintre noi avem o melodie preferata si ascultam muzica indiferent de stare ape care o avem)
- Marina (tema marina este perfecta pentru cei ce iubesc marea si tot ce poate oferi ea)
Pentru toate acestea dar si multe altele va asteptam pe invitatie.org!

Nunta Exista 58 produse.

Subcategorii

 • Paris

  Orasul luminilor este locul in care toate cuplurile s-ar putea reindragosti si trai moment romantice.
  Daca acest oras va defineste si vreti o nunta tematica ce are in centru Parisul echipa invitatie.org va sta la dispozitie cu invitatii de nunta, plicuri de bani nunta, meniuri de nunta, numere de masa nunta si cufar de dar cu turnul Eiffel.
  Invitatiile, plicurile de bani, meniurile si numerele de masa sunt create din cartoane speciale la cele mai bune preturi.
  In ceea ce priveste cufarul de dar si marturiile invitatie.org va pune la dispozitie semnele de carte turn Eiffel si 3 Cutii decorative cu turnul Eiffel ce pot fi folosite ulterior in casa.
  Daca aceasta este tema nuntii tale apelati cu incredere la echipa invitatie.org.

 • Bicicleta

  Bicicleta este mai mult decat o pasiune? Crezi ca merita un loc important in cel mai important moment din viata ta? Daca da, atunci stabiliti ca aceasta sa fie tema nuntii voastre!
  Noi va oferim toate ingredientele ca sa reusiti, de la invitatii de nunta cu bicicleta, meniu de nunta cu bicicleta, plic de bani cu bicicleta, chiar si marturii de nunta bicicleta.

 • Dantela

  Set tematic cu dantela

  Dantela reprezinta rafinament in dragoste, delicatete, senzualitate si romantism.

  Daca esti o persoana romantica sigur iti vei dori ca intreaga nunta sa fie inconjurata de dantela fina. Vei avea cele mai elegante si fine accesorii:

  Invitatii de nunta cu dantela, plicuri de bani, meniuri cu dantela, pernuta pentru verighete cu dantela.

 • Lavanda

  Levantica are un parfum inconfundabil. Este unul din cele mai apreciate arome cand vine vorba de parfumuri fine. Poti opta ca nunta ta sa aiba aceasta tema eleganta si rafinata.

  Iti punem la dispozitie o gama completa pentru a-ti indeplini visul:

  Invitatii de nunta cu lavanda, set tematic pentru restaurant (meniu decorat cu lavanda, plicuri de bani, marturii de nunta saculeti umpluti cu levantica).

 • Muzica

  Muzica este tot pentru tine? Crezi ca poate fi prezenta si in ziua nuntii tale?

  Daca nu te-ai decis, vom incerca sa iti aratam cu poti transforma aceasta idee intr-o nunta tematica muzicala.

  Opteaza pentru: Invitatii de nunta cu tema muzicala, meniuri, plicuri de bani, marturii cu tema muzicala, pahare pentru miri si nasi cu tema muzicala, casuta de dar cu note muzicale sau portativ.

 • Marina

  Seti de nunta tematica marina te reprezinta?

  Doar daca vrei o nunta marina, pe plaja, cu scoici, nisip, apus de soare.

  Noi iti punem la dispozitie invitatii de nunta cu tema marina, plicuri de bani si meniuri cu detalii maritime, cufar de dar cu simboluri maritime, marturii cu scoici, nisip colorat.

 • Traditional

  Daca iti doresti o nunta traditionala trebuie numai decat sa ai accesorii cu motive traditionale. De la invitatii de nunta traditionale, meniuri cu motive traditionale, plicuri de bani cu motive traditioanale romanesti, casuta de bani cu iuta.

pe pagină
Se afişează 25-36 din 58 de articole
Se afişează 25-36 din 58 de articole