Coş 0 Produs Produse (gol)    

Nici un produs

Livrare gratuită! Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Information

Produse noi

Articole recente

Invitatii Nunta

Aici vei gasi invitatia perfecta pentru nunta ta!

Inaintea comandarii unei invitatii de nunta trebuie sa te gandesti, in primul rand, la numarul de oaspeti. In al doilea rand, la un model ce ti se potriveste atat tie, cat si partenerului. In al treilea rand, la bugetul pe care vrei sa il aloci achizitionarii invitatiilor pentru nunta ta. In ultimul rand, trebuie sa te informezi in legatura cu costurile suplimentare implicate in personalizarea invitatiei de nunta aleasa, precum tiparirea, asamblarea si plicul invitatiei de nunta.

Daca bugetul alocat invitatiilor de nunta este mai mic nu este nici o problema deoarece pe Invitatie.org veti gasi produse frumoase si accesibile incepand de la 0.38 bani. Magazinul online Invitatie.org are o gama variata de modele potrivite pentru orice buget si gust.

In cazul in care bugetul nu este o problema si vrei o invitatie unica poti opta pentru invitatiile handmade ce pornesc de la pretul de 7 ron/buc.

Invitatie.org te asteapta cu oferte, promotii si reduceri atractive, astfel poti achizitiona invitatia de nunta pe care o doresti si in acelasi timp sa te incadrezi in buget.

Invitatii Nunta Exista 1110 produse.

Subcategorii

  • Lichidari de stoc

    In categoria Lichidare de stoc veti gasi cele mai frumoase si cerute invitatii:

    • colectii vechi
    • dar si noi, la preturi scazute ( invitatii de nunta sub 1 leu ).

      Invitatiile de nunta sunt create din cartoane de calitate, iar design-urile sunt elegante si cu siguranta vor fi apreciate de catre invitatii dumneavoastra.

      Stocurile pentru aceste invitatii sunt limitate!

      Pentru detalii si produse va asteptam pe www.invitatie.org!

      Lichidare de stoc invitatii nunta   
  • Invitatii Nunta...

    Noile trenduri sunt aici! Echipa Invitatie.org lucreaza pentru a va oferi produse cu grafica si accesorii actuale. Prin urmare acum sunt disponibile Invitatii de Nunta cu pecete din ceara, realizate manual. Atat invitatiile cat si sigiliul din ceara sunt realizate manual, cu suflet si îndemanare. Va puteti alege una din invitațiile de pe site si o putem personaliza cu grafica, textul si culoarea dorita. Daca aveti un eveniment tematic si doriti toate produsele asortate puteti opta pentru setul format din invitatie, plic de bani, meniu si numar de masa si marturie, cu acelasi design. Pentru detalii ne puteti contacta telefonic (0786 775 485), pe email (office@invitatie.org) sau pe chat-ul de pe site.

  • Invitatii SUB 1 LEU

    Invitatii de nunta sub 1 leu

    Pentru ca vrem sa gasiti invitatia perfecta pentru eveimentul vostru fara a depasi bugetul stabilit va punem la dispozitie invitatii de nunta sub 1 leu.
    Desi preturile sunt mici calitatea este foarte buna, materialele si cartoanele folosite sunt special create pentru invitatii.
    In aceasta categorie veti gasi invitatii de nunta elegante, invitatii de nunta clasice sau invitatii de nunta cu imprimeuri. Cu alte cuvinte aveti o gama variata de unde puteti alege invitatia perfecta.

  • Invitatii Electronice

    In categoria Invitatii Electronice Nunta veti gasi modele de invitatii ce se pot personaliza cu textul si datele evenimentului vostru, pe care le puteti trimite persoanelor dragi din afara tarii. Ele va vor fi trimise pe mail sau intr-un mesaj privat pe facebook, dupa personalizare, in format jpeg sau pdf. Veti gasi modele de invitatii traditionale, invitatii cu model floral, ori cu tematica travel si desigur pentru botez cu animatiile din lumea Disney, animalute sau alte personaje din desenele animate actuale. Pentru detalii ne puteti contacta telefonic 0741 452 560, pe chat sau via email ori facebook.

  • Invitatii nunta si botez
  • Promotii

    Promotii
    Pentru a veni in ajutorul vostru in categoria promotii veti gasi:
    Invitatii de nunta cu tiparirea gratuita,
    Invitatii de nunta cu asamblarea gratuita,
    Invitatii de nunta cu reduceri de pret.
    Pentru promotii va asteptam pe invitatie.org!

  • Catalog Butiqline 2024

    In catalogul Butiqline veti gasi in acelasi loc invitatii de nunta superbe cu modele care mai de care mai elegante, dar si simple in acelasi timp. Invitatiile de nunta din catalogul Butiqline au modele vintage aurii si modele elegante argintii, dar si invitatii pentru nunta cu catifea. Toate invitatiile au preturi pentru bugetul fiecaruia dintre voi. Cu oricare din aceste invitatii deluxe pot fi alegerea potrivita pentru un eveniment plin de eleganta si modernitate!

  • Catalog Economiq 2024

    Catalogul Ekonom 2024 va asteapta cu invitatii primavaratice, cu modele florale pastelate elegante, la preturi accesibile cuprinse intre 0.82 ron . Sigur veti gasi o invitatie pe gustul si incadrat in bugetul vostru in acest catalog deosebit si elegant. Pentru detalii si preturi ne puteti contacta telefon, email, chat sau pagina de facebook!

  • Catalog Armony 2024

    Catalogul Armony este unul dintre cataloagele ce cuprinde cele mai elegante si deosebite invitatii de nunta. Invitatiile de nunta din catalogul Armony sunt potrivite pentru toate gusturile si bugetele.

  • Catalog Elite 2024

    Elite va asteapta cu in culori pastelate, cu motive florale acuarela, elegante si deosebite, adaptate pentru toate bugetele. Acest catalog cu invitatii de nunta va ofera invitatii modelel florale (trandafiri, lavanda, maci, flori de cires, orhidee), modele imprimate dantela, invitatii rustice si vintage, dar si invitatii moderne cu peisaje, baloane, bicilete si peisaje de toamna. Operatorii nostri va pot ajuta in cazul comenzilor, detaliilor si informatiilor despre invitatiile de nunta si nu numai, prin urmare ne puteti contacta telefonic sau pe email office@invitatie.org.

  • Catalog Times 2024

    Catalogul Times aduna invitatii cu model clasic, invitatii moderne, invitatii cu model floral si invitatii cu model geometric, intr-un singur catalog, la preturi accesibile, incepand de la 0.90 ron/buc. Times va ofera posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de invitatii de nunta accesibile, ca pret, si de o calitate superioara.
    Cu siguranta veti gasi in acest catalog invitatia de nunta dorita incadrandu-va in bugetul stabilit. Deoarece catalogul Times a fost creat cu invitatii ieftine, dar materiale de calitate pentru a satisface toate gusturile.
    In Times veti mai gasi Invitatii cu insertii aurii elegante, Invitatii cu frunze si flori watercolor, Invitatii pastel.

    Pentru detalii si preturi puteti accesa cu incredere catalogul Times.
    Pentru nelamuriri sau mai multe informatii ne puteti contacta via chat, email office@invitatie.org sau telefonic 0786 775 485.


  • Catalog Ela

    Catalogul Ela iti ofera, invitatie de nunta masca venetiana, invitatie tipa rochita, invitatii moderne, tip pantof stileto, in concluzie invitatii care mai de care mai deosebite si mai speciale, perfecte pentru evenimentul tau. 

    Cu oricare din aceste invitatii, de lux, pot fi alegerea potrivita pentru un eveniment plin de eleganta si modernitate!

    Pentru detalii, stocuri si alte informatii puteti apela la echipa Invitatie.org!

  • Catalog Kristal

    Catalog Kristal

    Catalogul Kristal cuprinde o gama larga de invitatii care mai de care mai frumoase fie ele elegante, haioase, simple, clasice, astfel puteti gasi invitatia perfecta.
    Daca va plac invitatiile cu mire si mireasa aici veti gasi invitatia perfecta (60212, 60214, 60244, 70759, etc.) la cele mai accesibile preturi.
    Pentru cei pasionati de calatorie recomandam invitatiile de nunta 60272 si 60253.
    Cuplurile cu simtul umorului au de unde allege invitatia potrivita evenimentului dar si personalitatii lor, 70733, 60227 sau 60232.
    Pentru cei care apreciaza istoria si pergamentele pot alege invitatiile papirus cu pecete 60304, 60306 sau 60307.
    Astfel invitatie.org va pune la dispozitie acest catalog complex Kristal.

  • Ebru

    Catalogul Ebru va pune la dispozitie invitatii pentru toate bugetele si gusturile. In ciuda faptului ca preturile incep de la 0.34 ron calitatea cartoanelor, cat si designul invitatiilor este de calitate.
    Puteti opta pentru invitatii elegante, precum: 2524, 2547, 2557, etc.; invitatii haioase: 2593, 2628, 2638, etc.; invitatii cu model floral: 2623, 2636, 2472, etc..
    Daca sunteti pasionati de fotografie puteti alege invitatia in forma de aparat foto 2600 si cu siguranta veti impresiona persoanele invitate.
    Dar si cei care nu se pot dezlipi de laptop, PC si alte gadgeturi au o invitatie ce li se potriveste, aceasta este 2626.
    Pentru invitatiile de mai sus, dar si pentru multe altele cu modele care mai de care mai deosebite vizionati catalogul Ebru.

  • Concept 2024

    Catalog Concept 2024

    Invitatiile de nunta din catalogul Concept 2020 sunt deosebite si pot satisface toate gusturile si bugetele deoarece sunt create din materiale special si  la cele mai accesibile preturi. 
    Invitatiile tip cutiuta sau cele cu sclipici sunt o optiune eleganta care va incanta privirile invitatilor vostri. Asadar puteti alege invitatiile de nunta 50645, 50646, 50647, 50422, 50455, etc.
    Daca va plac filmele puteti alege o invitatie de nunta tip film 50608 (3D), 50615 sau 50614 care va pune in scena povestea voastra de dragoste pe un carton special mat sau lucios.
    Modelele de mai sus si multe altele le regasiti pe invitatie.org in catalogul Concept 2020.

  • Eco

    Catalogul Eco

    Pentru o nunta mare si eleganta puteti alege cu usurinta modelele sofisticate din catalogul Eco. Acestea sunt create din materiale si accesorii de calitate si la cele mai accesibile preturi.
    In catalogul Eco veti gasi  invitatii de nunta elegante (544, 1064_bd, 1050, 1036, etc.), invitatii de nunta haioase (494 sau 592) sau invitatii de nunta elegante sub 1 leu (593, 577, 578, 589, etc.).
    Pentru aceste produse va asteptam pe invitatie.org unde veti putea vizualiza catalogul Eco.

  • Papirus

    Papirus

    Invitatiile papirus sunt elegante, vintage si elegante, iar daca va place acest tip de invitatie alegerea va fi cu siguranta un succes printre oaspetii invitati.
    Preturile sunt accesibile, astfel se pliaza pe orice buget, incep de la 0.84 ron (507) si ajung la pretul de 2.90 ron (pentru invitatia de nunta cufar 5279).

  • Handmade

    Handmade

    In categoria Handmade, invitatiile de nunta sunt create de echipa invitatie.org.
    Daca doriti o invitatie unicata care sa fie in ton cu dorintele voastre puteti alege una dintre invitatiile handmade, ori va puteti consulta cu operatorii invitatie.org pentru a o crea.
    Avem materiale speciale: carton sidefat, carton texturat, fundite din satin de diferite culori si latimi, fundite din organza de diferite culori si latimi, perle, flori, pene, accesorii, etc., din care poate rezulta invitatiile perfecte pentru tine.

  • Invitatii nunta cu Poza

    Invitatii cu poza / fotografie pentru nunta.

pe pagină
Se afişează 13-24 din 1110 de articole
Se afişează 13-24 din 1110 de articole